DJ Auvo

DJ Auvo

Auvo Viita-aho

Olen koko aikuisen ikäni harrastanut seuratansseja, mutta ohjaamiseen sain ensimmäisen tuntuman 2000-luvun alussa, kun toimin Maija Astikaisen näyttöparina pääkaupunkiseudulla joitakin vuosia. Joskus työ ja muut harrastukset ovat jättäneet tanssimisen vähemmälle, mutta seuraavan tanssipurskeeni sain salsan (LA/NY-style) harjoituksissa HSA:ssa (Helsinki Salsa Academy). Vuonna 2016 tulin Turkuun työn perässä. Hieman petyin, kun ei Turusta lainkaan löydy cross body -tyyppisen salsan tunteja. Tilalle löysin kuitenkin erityisesti sekä Sekahaun aktiivisen lavatanssiseuran että Turku Swing Society:n West Coast Swing -tunnit.

Ennen pitkää aloin myös Sekahaun opetusta vastuulleni erityisesti Raisiossa, vaikka jo muutinkin takaisin Helsinkiin. Helsingissä aloitin Sekahaun uuden ryhmän keväällä 2019. Siirsin toimintani auvontanssikurssit.fi alle syksyllä 2022. Yrityksen toimii nimellä Tanssilinnake Oy.

Olen opiskellut kymmenkunta vuotta sotatieteitä eri tasoilla, mutta suorittanut myös tanssinopettajan tutkinnon (STOL). Ensimmäiset tanssituntini sain Åke Blomqvistilta kadettikoulussa opiskellessani.

kuva DJ Auvo
  • Yhteystiedot: auvo@tanssia.fi 0405066917
  • Tanssii itse: Kyllä

Seuraavat Sekahaun esiintymiset:

Ei tapahtumia

Saatat pitää myös näistä...