4.9. Erikoiskurssi: Opi vaihtoaskel (foksi) ilmaiseksi

0,00  sis ALV24%

Tervetuloa Tapanilaan Auvo Viita-ahon ohjaamalle ilmaiselle tanssikurssille. Voit ilmoittautua kurssille “klikkaamalla” tämän ilmaisen kahden tunnin kurssin, mutta voit ilmestyä paikalle myös ilmoittautumatta. Kurssi on osa Tanssin alkuun -hanketta, eikä osallistujalta näillä kahdella tunnilla todellakaan edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta. Kurssilla toimii aktiivinen parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia myös vain oman parisi kanssa.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Huom! Ota oma juoma ja pullo mukaasi. Lisätietoja Auvo Viita-aholta, auvo@tanssia.fi, 040-5066917. Tule tanssimaan!

Tapahtuman aika: 2024-09-04 klo 18.00 - 20.00

Foksi on Suomen seuratanssin yleisin perustanssi ja siksi se sopii erittäin hyvin aloituslajiksi tanssiharrastuksen aloittamiseen. Sitä tanssitaan syliotteessa (eli suljetussa otteessa) ja sen lajinomaisella askelikolla hidas-hidas-nopea-nopea pystyy tanssimaan sekä hitaaseen että nopeaan musiikkiin. Myös Tangoa, Swingiä ja latinalaistansseja voi tanssia Foksina. Foksissa on selkeä ylöspäin suuntautunut jousto. Erittäin hidasta foksimusiikkia varten voit harrastuksen edetessä treenata myös Hidas Lavafoksi -nimisissä treeneissä.

Tapahtumapaikka: Tapanilan työväentalo Opettaja: Auvo Viita-aho

Tapahtuma: Tanssikurssi Genre: Lavatanssi Laji: Foksi

Taso: Perusteet

Perusteissa ei tarvita aikaisempaa tanssitaitoa. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Lisätiedot

Lipputyyppi

Alle 25-vuotiaan lippu (5€), Verkosta ostettu normaali lippu (10€)

Muuta

Date: 2024-09-04

Start time: 18:00

End time: 20:00