11.9. Erikoiskurssi: Opi kädenalitanssi (fusku) ilmaiseksi

0,00  sis ALV24%

Tervetuloa Tapanilaan Auvo Viita-ahon ohjaamalle ilmaiselle tanssikurssille. Voit ilmoittautua kurssille “klikkaamalla” tämän ilmaisen kahden tunnin kurssin, mutta voit ilmestyä paikalle myös ilmoittautumatta. Kurssi on osa Tanssin alkuun -hanketta, eikä osallistujalta näillä kahdella tunnilla todellakaan edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta. Kurssilla toimii aktiivinen parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia myös vain oman parisi kanssa.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Huom! Ota oma juoma ja pullo mukaasi. Lisätietoja Auvo Viita-aholta, auvo@tanssia.fi, 040-5066917. Tule tanssimaan!

Tapahtuman aika: 2024-09-11 klo 18.00 - 20.00

Fusku on yleisin Suomessa lavoilla tanssittava kädenalitanssi eli ns. avoimen otteen tanssi ja monen ehdoton suosikkilaji. Sitä tanssitaan nopeaan foksimusiikkiin, joten tansseissa soitetussa musiikeissa on paljon Fuskuun sopivia kappaleita. Fusku on yksinkertaistettu versio Jivestä. Fuskun keskeisin askelrytmi on sama kuin Foksin eli hidas-hidas-nopea-nopea ja siksi Fusku onkin helppo omaksua, jos Foksi on jo hallussa. Fuskun askelluksessa on joustoa ja se sisältää kuvioita ja pyörimistä. Fusku sopii myös tanssiharrastuksen aloittamiseen.

Tapahtumapaikka: Tapanilan työväentalo Opettaja: Auvo Viita-aho

Tapahtuma: Tanssikurssi Genre: Lavatanssi Laji: Fusku

Taso: Perusteet

Perusteissa ei tarvita aikaisempaa tanssitaitoa. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Lisätiedot

Lipputyyppi

Alle 25-vuotiaan lippu (5€), Verkosta ostettu normaali lippu (10€)

Muuta

Date: 2024-09-11

Start time: 18:00

End time: 20:00