Kimmo ja Marika Lasanen

Kimmo ja Marika Lasanen

Kimmo Lasanen on alkujaan Oulusta lähtöisin oleva tanssitohtori. Tämä ei ole vitsi, siis Kimmo on ihan oikeasti tohtori, Tekniikan tohtori. Ja diplomi-insinööri. 🙂 Sen verran kovan luokan tanssija, että voi jo tohtoriksi tälläkin saralla tituleerata.

Kimmo vaikuttaa nykyään pääkaupunkiseudulla yhdessä vaimonsa Marika Lasasen kanssa ja pyörittää tanssikoulu TanssiGurua Espoossa. Kimmo on seuratanssikilpailujen legendoja ja plakkarista löytyy Suomenmestaruuksia useita (12 kpl) niin humppaan, 10-tansseihin, lattareihin kuin tangoon.

Salsa on Kimmon yksi lempilapsista ja hän on Tanssikoulu Salsa Oulun (2006-2013) perustaja. Tanssinopettaja on tehnyt vuosittain tanssimatkoja Kuubaan, jossa hän on saanut aimoannoksen oppeja paikallisilta mestareilta kuubalaisiin tansseihin.

Tekniikan alaan orientoituminen on opettanut Kimmolle huikeita analysointi- ja ratkaisutaitoja ja yliopisto-opetustausta kehittänyt pedagogiikkaa. Kimmon kuuluisat salsahäkkyrät ovat vertaansa vailla, mutta kulmat ja käännökset ovat niin tarkkaan harkittuja, että niistä selviää salsaaja kuin salsaaja! Kimmon tekninen tanssiosaaminen on päätähuimaava ja hän taitaa niin lattarit kuin perinteisemmät valssit sekä rock n’ swingit.

Vaimostaan Marikasta Kimmo kertoo näin: ”jo ensimmäisen askeleen jälkeen tiesin löytäneeni tanssijan, jonka kanssa tanssi sujui yhteen kuin ajatus”.

Yhteystiedot: Sähköposti: tanssikoulu@tanssiguru.fi Puhelin: +358 400 427 068 Y-tunnus: 2045423-7 Pankki: FI39 7997 7992 4289 90

Seuraavat opetukset/ohjaukset:

Ei tapahtumia

Saatat pitää myös näistä...