Maakunta: Varsinais-Suomi

Niilipirtti

Juhlapaikka max 100 hengelle, sisävessoilla ja keittiöllä. Pahikaistentie 170, Niinijoki. Kyselyt ja varaus Olavi Markula, 0500 741444.

Kyntäjän Tupa

Pöytyän Maataloustuottajain omistama seuraintalo, jossa voi pitää perhejuhlat, kokoukset, teatteriesitykset ym. ympärivuotinen käyttömahdollisuus. Taloon mahtuu 100 – 150 henkeä, kesäisin enemmänkin. Kyntäjäntuvalta löytyy sali, kahvio, näyttämö ja eteinen, sisävessat, äänentoisto, valkokangas, hyvä parkkipaikka.

Uudenkaupungin työväentalo

Vuokratilat juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin ym. n. 800m2, sisältäen eteistilat, salin, näyttämön, kahvion, keittiön, kolme kokoushuonetta ja WC-tilat.

Pyrkivän Urheilutalo

Kurssi ja tanssit perjantaisin: Perjantaisin klo 18.30 – 19.50 tanssikurssi, jonka jälkeen klo 20–23.30 tanssit. Tanssilipun hintaan sisältyy aina tanssikurssi ja kurssilla opeteltua tanssilajia soitetaan runsaasti illan tansseissa. Mottomme on ”Tanssin iloa kaikille” ja jotta...

Rauman Ooperi

Kortelan Ryhdin juhlatalo Ooperi on rauhallisella paikalla, silti lähellä kaupunkia oleva perinteikäs juhlapaikka idyllisessä ympäristössä kauniin Pitkäjärven rannalla. Maalaisromantiikka tarjoavasta mutterisalista on vuosien varrella tullut erittäin suosittu ja haluttu perhejuhlien pitopaikka. Mutteri sali on...

Littoisten lava

Kaunis Littoisten lava Kaarinassa Littoistenjärven rannalla soveltuu erinomaisesti juhlien, kuten häiden ja syntymäpäivien sekä tanssien pitopaikaksi.

Länsi-Suomen Opisto

Tällä hetkellä Länsi-Suomen opisto on maamme suurimpia vapaaseen sivistystyöhön keskittyneitä opistoja. Se on maamme kansanopistoista yksi kansainvälisimmistä ja sen linjoilla opiskelee vuosittain yli 1 000 opiskelijaa.